Advertorial: Ubah Persepsi Dengan Digital Bidet

ACAPKALI berbicara mengenai tandas, pasti perkara utama yang terlintas pada fikiran adalah ia sebuah ruangan yang tidak menyenangkan, berbau busuk, sentiasa basah dan dipenuhi bakteria.

Tahukah anda bahawa persepsi itu boleh diubah dengan penggunaan Coway digital bidet?

Ia bukan sahaja mudah dipasang pada bahagian mangkuk tandas malah selamat dan dapat memastikan tandas anda bersih.

Ini kerana ia tidak akan menyebabkan lantai bilik air anda basah dek air lalu menyebabkannya licin. Justeru, ia selamat untuk golongan berusia dan kanak-kanak ketika mahu menggunakannya.

Menurut satu kajian, kira-kira 235,000 orang melebihi usia 15 tahun menerima rawatan di wad kecemasan akibat kecederaan yang dialami di dalam bilik air.

Daripada jumlah itu, 14 peratus dimasukkan ke dalam hospital untuk rawatan lanjut manakala 72 peratus adalah golongan wanita yang mengalami kecederaan di tempat itu berbanding lelaki.

Menggantikan kemudahan tandas konvensional, sistem bidet ini mudah diguna dan anda tidak perlu berasa takut untuk mencubanya jika diberikan kesempatan.

Menurut pengalaman penulis, Coway Bidet ini senang dan ringkas digunakan bagi golongan wanita kerana penyembur air yang dipasang dapat membersihkan bahagian sulit dengan baik.

Malah, penyemburnya juga mampu bergerak ke bahagian depan dan belakang untuk pembasuhan lebih tepat.

Selain itu, penapis nano perak seramik pula menyingkirkan bahan cemar untuk memastikan air adalah tulen dan bersih.

Atas sebab itu, ia tidak memerlukan penggunaan getah paip atau air yang disimpan di dalam baldi untuk tujuan pembersihan.

Tanpa lebihan air itu, ia akan membuatkan lantai bilik air anda sentiasa kering dan berasa selesa ketika dipijak.

Oh ya, untuk memberikan pemahaman dan bukti yang lebih jelas, apa kata anda mencuba cabaran gincu yang boleh dilakukan sendiri di rumah.

Cabaran ini bukanlah satu pertandingan tetapi ia dapat menjelaskan kepada anda betapa pentingnya pembersihan menggunakan air berbanding kertas tisu.

Manakan tidak, sama seperti kesan gincu yang sukar ditanggalkan hanya dengan menggunakan tisu, begitu juga dengan kekotoran dan bakteria yang melekat di kulit sekitar bahagian sulit anda.

Ia memerlukan air untuk pembersihan lebih menyeluruh dan itu boleh dilakukan menerusi bidet digital Coway.

Selain memastikan tandas anda kering setiap masa, Coway turut mendidik anda supaya menjadi lebih mesra alam dengan meninggalkan penggunaan kertas tisu dan beralih kepada cara yang lebih bersih iaitu gunakan air.

Sementara itu, anda juga turut berpeluang mencuba sendiri tandas digital ini secara percuma selama 14 hari.

Untuk maklumat lanjut, layari facebook.com/CowayMalaysia dan coway.com.my atau hubungi talian khidmat pelanggannya di 1800-888-111.

Artikel ini disiarkan pada : 2012/12/03

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

1,667 views