Selesa Untuk Si Comel

SEMPENA Aidilfitri ini, jenama barangan kanak-kanak, Tollyjoy membawakan rangkaian fesyen perayaan yang bergaya dan selesa buat si kecil untuk memastikan mereka kelihatan comel ketika menyambut lebaran.

Rangkaian pakaian Tollyjoy diperbuat daripada fabrik yang sesuai dengan cuaca panas lembap negara ini, menggunakan 100 peratus kain kapas yang mudah menyerap peluh, membuatkan kanak-kanak kekal kering dan selesa sepanjang hari.

Lengkap dengan pelbagai rangkaian koleksi terkini untuk penampilan bergaya, set pakaian bayi lelaki dan perempuan termasuk stoking dan kasut Tollyjoy menampilkan motif, corak dan warna yang memenuhi cita rasa ibu bapa moden.

Tema sukan ditampilkan pada set pakaian bayi lelaki, merangkumi kombinasi 12 pilihan baju-T berlengan pendek atau singlet yang dipadankan dengan seluar pendek dalam warna biru, merah, oren, hijau dan kuning.

Lebih menarik lagi, set pakaian bayi lelaki Tollyjoy juga dicetak dengan maskot binatang yang comel seperti beruang, zirafah, arnab dan singa yang ligat bersukan.

Sementara itu, set pakaian bayi perempuan Tollyjoy yang feminin pula direka untuk memberikan impak dengan pilihan gaun serta blaus lengan pendek yang cantik dipadankan dengan seluar pendek atau seluar berjerut.

Set pakaian bayi perempuan Tollyjoy juga dihiasi reben, ropol dan bunga-bungaan, didapati dalam warna segar hijau, merah, kuning madu dan merah jambu dengan sesetengah pakaian dicetak dengan gambar comel bayi perempuan kecil, beruang dan rama-rama bagi menambahkan lagi tarikan feminin.

Ibu bapa pasti rambang mata dengan pilihan stoking dan kasut Tollyjoy pada Aidilfitri ini yang memberi alternatif bergaya kepada ibu bapa untuk memadankan pakaian anak mereka dengan stoking kaki merah jambu feminin yang dihias cantik dengan reben atau stoking yang lebih maskulin dalam warna coklat atau biru.

Bagi melengkapkan gaya keseluruhan si manja, Tollyjoy turut menampilkan rangkaian kasut bayi yang comel dengan tema sukan bersama pilihan empat corak berlainan dalam merah, coklat dan putih sementara rangkaian kasut bayi perempuan boleh didapati dalam dua rekaan kecil molek berwarna oren terang dan putih.

Koleksi hari raya Tollyjoy bukan saja menarik dan terkini, harganya juga berpatutan dan boleh didapati di pusat beli-belah Jusco, The Store, Pacific dan Billion yang terpilih di seluruh negara.

Set pakaian bayi lelaki Tollyjoy boleh didapati pada harga RM23.90 manakala set pakaian bayi perempuan Tolljoy pula pada harga RM24.90 dengan stoking pada harga RM6.90 dan kasut pada harga RM27.90.

Koleksi pakaian, stoking dan kasut Tollyjoy berkenaan sesuai untuk bayi baru lahir sehingga usia dua tahun.

Artikel ini disiarkan pada : 01/09/2012

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

1,896 views